shutterstock_656256619_edited.jpg

FILM, VIDEO, RÖRLIGT

Kommersiell film som ger resultat

Har du ett mål, ett budskap eller ett frö till idé? Film, video eller rörligt, som vi allt oftare kallar det, engagerar mer än någon annan form av kommunikation. Särskilt i digitala kanaler.

Vilken typ av film hjälper dig att nå fram till rätt målgrupp och får dig att uppnå de resultat du önskar? Hör av dig om du vill bolla idéer eller få en offert. 

 

VILKEN TYP AV FILM BEHÖVER DU?

FÖR SOCIALA MEDIER

Film ger bra effekt i sociala kanaler och ingen annan annonsplats ger så mycket för pengarna. Håll det kort. Väck nyfikenhet, fånga, konvertera!

CASE-FILM

Bygg varumärke genom att låta någon annan säga hur bra ni är. Låt filmen samspela med annat material som blogg, artiklar och erbjudanden.

EMPLOYER BRANDING

Locka talanger med en film som visar hur bra ni är. Med film som kompletterar era rekryteringsannonser kan ni nå ut till fler intressanta jobbsökande.

INSTRUKTIONSFILM

Behöver du visa hur något fungerar? Sällan blir det så tydligt som på film. Vi kan varva filmat material med animation. Enkelt, tydligt, kul!

FILM TILL WEBBEN

Rörliga element kan tillföra känsla till en webbplats. Berätta om er, eller låt korta, kanske stumma fragment förstärka bilden av vad ni gör.

CONTENT MARKETING

Låt film och video bli en del av det redaktionella innehållet. Marknadsför era tjänster eller produkter med rörligt och nå ut till fler.

Vi hjälper dig gärna att tänka kring hur film och video kan förstärka er befintliga kommunikation och hjälpa er att nå både målgrupper och mål.